Презентація навчального кабінету готельно-ресторанної справи — ВНЗ "Львівський кооперативний коледж економіки і права"

Стратегія провадження  освітньої діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права  спрямована на розвиток матеріально-технічної бази, створення належних умов для організації  навчального процесу з усіх напрямків підготовки фахівців. Адже належний стан  матеріально-технічного забезпечення дає можливість якісної підготовки студентів для отримання ними належних фахових знань, умінь та навичок в т.ч  із готельно-ресторанної справи.

Нещодавно в коледжі була проведена  презентація  навчального кабінету готельно-ресторанної справи,  що вирізняється оригінальністю оформлення, оснащенням сучасним устаткуванням, відповідно до вимог навчальних планів спеціальності. Завдяки зусиллям колективу циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій, адміністрації коледжу в кабінеті  створені  всі умови для комфортного навчання студентів спеціальності.

В урочистому відкритті навчального кабінету  брали участь представники  адміністрації коледжу, викладачі, студенти та гості - учні ліцей №46 ім. В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради.

Почесну  місію відкрити навчальний кабінет  доручили  Ігорю Леськіву, заступнику директора з навчально-методичної роботи, викладачу даної циклової комісії,  який перерізав  символічну стрічку та надав високу оцінку всім тим, хто брав участь у створенні та оснащенні  навчального кабінету.

Директор коледжу, Наталія Зубко, наголосила «….добре обладнаний кабінет, необхідна умова для рішення усіх задач навчально-виховного процесу. Проводячи заняття в цьому кабінеті, викладачі та студенти будуть мати можливість використовувати мультимедійне обладнання, що дасть змогу впроваджувати новітні методи навчання».

Директор коледжу побажала  викладачам циклової комісії подальшого розвитку,  студентам –  підняття іміджу коледжу, готельно - ресторанної справи та успішної кар’єри після закінчення вишу, а гостям досягати вершин в обраній справі.

Студенти спеціальності, зі свого боку, змогли на практиці продемонструвати власні уміння та навички. Для гостей було запропоновано театралізоване відтворення процесу заселення/виселення з готелю, майстер-клас з фігурної нарізки овочів та фруктів, презентація   кондитерських виробів. Під час презентації навчального кабінету, всі мали змогу почастуватись  різними смаколиками, поспілкуватися в неформальній обстановці, дізнатись про секрети професійної майстерності, інноваційні технології в готельно - ресторанній сфері тощо.