Практичне заняття на тему «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів» — ВНЗ "Львівський кооперативний коледж економіки і права"

Викладач коледжу Людмила Плугіна провела практичне заняття з студентами групи ПМн-17 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему «Оцінка якості м’яса та м’ясних товарів», на базі гіпермаркету «Ашан».

Студенти мали можливість в реальних умовах вивчати асортимент м’яса та м’ясних товарів за споживчими властивостями, здійснювати контроль якості.

Керуючий магазином, Боян Друар ознайомив студентів із історію створення та розвитку торгової мережі гіпермаркету «Ашан», про цінності та місію компанії, стратегічні плани розвитку до 2020 року. Лікар санітарно-ветеринарної експертизи гіпермаркету «Ашан» Іванна Чайка наголосила, що стратегія розвитку гіпермаркетів «Ашан» - це постійний розвиток, прагнення догодити клієнту, продаж максимально можливої кількості якісних товарів за прийнятними для покупця цінами та в найкоротший термін і найголовне -безпечність і якість м’ясних товарів.

Співробітники гіпермаркету ознайомили студентів з правилами приймання м’яса і м’ясних товарів, нормативними документами, згідно яких проводиться приймання м’ясних товарів в гіпермаркеті «Ашан».

Майбутні фахівці, отримали задоволення від спілкування і багато цікавої та корисної інформації, що знадобиться їм у кращому розумінні тем з навчальної дисципліни.